[brite-users] Error message with brite

Vinh Dang dqvinh87 at gmail.com
Sun Oct 11 08:56:05 EDT 2015


Hi Ali

No I did not, so hope that there will be someone from the development team comes and explain how to run BRITE on current operating system.
—
Best Regards

Vinh DANG

> On 11 Oct 2015, at 14:08, Ali Al-Bdairi <ali.al-bdairi at port.ac.uk> wrote:
> 
> Hi Vinh,
> 
> Me too, Have you asked the developer team about this issue , if so did they replied to you or not ?
> Actually I have seen some new papers that mentioned the brite tool to generate network topologies.
> So, What will we do? what do you recommend.
> 
> Kind regards, 
>  
> 
> Ali Malik
> Research student @ School of Computing
> University of Portsmouth
> UK
> 
> 
> On 11 October 2015 at 13:01, Vinh Dang <dqvinh87 at gmail.com <mailto:dqvinh87 at gmail.com>> wrote:
> Hi Ali
> 
> I did not. Actually I just have only one machine with Mac OS.
>> Best Regards
> 
> Vinh DANG
> 
>> On 11 Oct 2015, at 13:59, Ali Al-Bdairi <ali.al-bdairi at port.ac.uk <mailto:ali.al-bdairi at port.ac.uk>> wrote:
>> 
>> Hello Vinh,
>> 
>> Have you tried to install the brite on different OS such as Windows?
>> 
>> 
>> Ali Malik
>> Research student @ School of Computing
>> University of Portsmouth
>> UK
>> 
>> 
>> On 11 October 2015 at 12:56, Vinh Dang <dqvinh87 at gmail.com <mailto:dqvinh87 at gmail.com>> wrote:
>> I have the exactly same problem. I think many things have changed since BRITE has been released (2002), so maybe it does not work with current Java.
>>>> Best Regards
>> 
>> Vinh DANG
>> 
>>> On 11 Oct 2015, at 13:54, Ali Al-Bdairi <ali.al-bdairi at port.ac.uk <mailto:ali.al-bdairi at port.ac.uk>> wrote:
>>> 
>>> Dear Sir/Madam
>>> I am a new researcher (PhD student) would like to work on BRITE by using Mac OS.
>>> I have downloaded the latest version of Brite version (v2.1) from the website: 
>>> 
>>> http://www.cs.bu.edu/brite/download.html <http://www.cs.bu.edu/brite/download.html>
>>> 
>>> Also I downloaded the latest version of JDK and I have the Xcode as a c++ compiler but when I execute the Brite it shows me an error message that says:
>>> 
>>> Error: Could not find or load main class GUI.Brite
>>> logout
>>> [Process completed]
>>> 
>>> Could you please help me to fix this issue because I do not know how solve it. 
>>> Many thanks.
>>> 
>>> Kind regards,
>>> 
>>> Ali Malik
>>> Research student @ School of Computing
>>> University of Portsmouth
>>> UK
>>> 
>>> _______________________________________________
>>> brite-users mailing list
>>> brite-users at cs.bu.edu <mailto:brite-users at cs.bu.edu>
>>> http://cs-mailman.bu.edu/mailman/listinfo/brite-users <http://cs-mailman.bu.edu/mailman/listinfo/brite-users>
>> 
>> 
> 
> 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://cs-mailman.bu.edu/pipermail/brite-users/attachments/20151011/094dd448/attachment-0001.html>


More information about the brite-users mailing list