[brite-users] FW: Bugs

Guillaume Jourjon gjourjon at gmail.com
Sun Oct 17 07:02:17 EDT 2010


Looks like to me that you did not put the correct classpath.

On Sat, Oct 16, 2010 at 10:15 PM, 张国明 <anphorea at gmail.com> wrote:

> You'd better try
> java -version
> first.
> It seems to be the JRE version not compatible problem.
> good luck.
>
>
> Merrick
>
>
> 2010/10/16 dinesh mariner <mariner_element at hotmail.com>
>
>>
>>
>> ------------------------------
>> From: mariner_element at hotmail.com
>> To: brite-developers at cs.bu.edu
>> Subject: Bugs
>> Date: Sat, 16 Oct 2010 10:57:09 +0000
>>
>> When i try to run brite , i get the following error.
>>
>> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: GUI/Brite
>> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: GUI.Brite
>>     at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:217)
>>     at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
>>     at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:205)
>>     at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:321)
>>     at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:294)
>>     at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:266)
>> Could not find the main class: GUI.Brite. Program will exit.
>>
>> It would be helpful if you can get back to me about this problem.
>>
>> Thanking you,
>> Dinesh Rtp
>>
>> _______________________________________________
>> brite-users mailing list
>> brite-users at cs.bu.edu
>> http://cs-mailman.bu.edu/mailman/listinfo/brite-users
>>
>>
>
> _______________________________________________
> brite-users mailing list
> brite-users at cs.bu.edu
> http://cs-mailman.bu.edu/mailman/listinfo/brite-users
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://cs-mailman.bu.edu/pipermail/brite-users/attachments/20101017/fcdb76b1/attachment.html 


More information about the brite-users mailing list