[brite-users] brite-users Digest, Vol 69, Issue 1

dinesh mariner mariner_element at hotmail.com
Sun Oct 17 06:45:26 EDT 2010


I ran the make file again and tried to run brite.It works fine now.But i have a problem after i export it to ns format.When i try to run the tcl file i get the following error,

wrong # args: should be "proc name args body"
    while executing
"proc create_topology{} {
    global ns

    #nodes:
    set num_node 10
    for {set i 0} {$i < $num_node} {incr i} {
       set n($i) [$ns node]
    }

     #links:
    set ..."
    (file "1.tcl" line 10)

It would be helpful if u can back to me about this problem.



> From: brite-users-request at cs.bu.edu
> Subject: brite-users Digest, Vol 69, Issue 1
> To: brite-users at cs.bu.edu
> Date: Sat, 16 Oct 2010 12:00:02 -0400
> 
> Send brite-users mailing list submissions to
> 	brite-users at cs.bu.edu
> 
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
> 	http://cs-mailman.bu.edu/mailman/listinfo/brite-users
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
> 	brite-users-request at cs.bu.edu
> 
> You can reach the person managing the list at
> 	brite-users-owner at cs.bu.edu
> 
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of brite-users digest..."
> 
> 
> Today's Topics:
> 
>    1. FW: Bugs (dinesh mariner)
>    2. Re: FW: Bugs (???)
> 
> 
> ----------------------------------------------------------------------
> 
> Message: 1
> Date: Sat, 16 Oct 2010 10:58:52 +0000
> From: dinesh mariner <mariner_element at hotmail.com>
> Subject: [brite-users] FW: Bugs
> To: <brite-users at cs.bu.edu>
> Message-ID: <COL112-W49DFDD02B3D23032DDD47D80580 at phx.gbl>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
> 
> 
> 
> 
> From: mariner_element at hotmail.com
> To: brite-developers at cs.bu.edu
> Subject: Bugs
> Date: Sat, 16 Oct 2010 10:57:09 +0000
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> When i try to run brite , i get the following error.
> 
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: GUI/Brite
> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: GUI.Brite
>     at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:217)
>     at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
>     at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:205)
>     at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:321)
>     at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:294)
>     at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:266)
> Could not find the main class: GUI.Brite. Program will exit.
> 
> It would be helpful if you can get back to me about this problem.
> 
> Thanking you,
> Dinesh Rtp
>  		 	   		  
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: http://cs-mailman.bu.edu/pipermail/brite-users/attachments/20101016/9cfa9c6f/attachment-0001.html 
> 
> ------------------------------
> 
> Message: 2
> Date: Sat, 16 Oct 2010 19:15:14 +0800
> From: ??? <anphorea at gmail.com>
> Subject: Re: [brite-users] FW: Bugs
> To: dinesh mariner <mariner_element at hotmail.com>
> Cc: brite-users at cs.bu.edu
> Message-ID:
> 	<AANLkTi=BXeOtmZkzeab+Q867bdqxwPf9+OvCRxMoy5Tz at mail.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
> 
> You'd better try
> java -version
> first.
> It seems to be the JRE version not compatible problem.
> good luck.
> 
> 
> Merrick
> 
> 
> 2010/10/16 dinesh mariner <mariner_element at hotmail.com>
> 
> >
> >
> > ------------------------------
> > From: mariner_element at hotmail.com
> > To: brite-developers at cs.bu.edu
> > Subject: Bugs
> > Date: Sat, 16 Oct 2010 10:57:09 +0000
> >
> > When i try to run brite , i get the following error.
> >
> > Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: GUI/Brite
> > Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: GUI.Brite
> >     at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:217)
> >     at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
> >     at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:205)
> >     at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:321)
> >     at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:294)
> >     at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:266)
> > Could not find the main class: GUI.Brite. Program will exit.
> >
> > It would be helpful if you can get back to me about this problem.
> >
> > Thanking you,
> > Dinesh Rtp
> >
> > _______________________________________________
> > brite-users mailing list
> > brite-users at cs.bu.edu
> > http://cs-mailman.bu.edu/mailman/listinfo/brite-users
> >
> >
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: http://cs-mailman.bu.edu/pipermail/brite-users/attachments/20101016/b61de199/attachment-0001.html 
> 
> ------------------------------
> 
> _______________________________________________
> brite-users mailing list
> brite-users at cs.bu.edu
> http://cs-mailman.bu.edu/mailman/listinfo/brite-users
> 
> 
> End of brite-users Digest, Vol 69, Issue 1
> ******************************************
 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://cs-mailman.bu.edu/pipermail/brite-users/attachments/20101017/24bc66c9/attachment.html 


More information about the brite-users mailing list